Diskuze

Navzdory klimatu si start sezony v Alpách chválí. V únoru však poptávka klesá

Navzdory teplu i stále se zvyšujícím cenám je dosavadní vývoj sezony v Alpách úspěšný. Některá střediska hlásí dokonce vyšší návštěvnost než před koronavirem. Hlavní sezona se však zkracuje, již od půlky února klesá střediskům poptávka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Byl jsem teď na schladmingu a 3 dny low cost lyžování vyšlo na 11 tisíc pro jednoho

Asi už příští rok nepojedu, je to drahý jako blazen

0 0
možnosti
AJ

Nestěžují? Stěžují si všichni. I samotní Rakušané, stačí se podívat na některé weby, různé recenze nebo se s nimi bavit.

No ale zatím to všichni nějak překousli, protože na lyže chtějí. Ale zkracují se pobyty a optimalizují náklady.

Letos jim pomohla špatná zima , takže spousta lidí vyrazila do Alp. Nebude to tak vždy pokud budou nadále zdražovat.

A únor je velmi teplý, otázka jaký bude březen. V sezónu jsou tam davy. Sjezdovky jsou vysněžené, ale kdo chce lyžovat s rozkvetou loukou kolem?

6 0
možnosti
ŠR

Na sjezdovku mě nikdo v teplotách na sluníčku pod 0, spíš pod +5 °C nedostane. Abych mrznul v botách, byl nabalený v mikině a tlusté bundě... Brrr!

Já naopak mám rád to jarní lyžování, kdy si pak o pauze vytáhnu na trávě vedle sjezdovky nohy z přezkáčů, jezdím s od shora dolů s po celorozepínacími nezateplenými GTX kalhotami zapnutými jen občas na sucháč s běžeckými elasťákami na holém těle...

Letos jsem si takhke už v únoru užil tyden v Nassfeldu. A proto mám radši Itálii nebo fakt jižní Rakousko. Takže každý si najde to svoje, mně se naopak jarní lyžování líbí. A aspoň nebudou všichni v jednu chvíli se mačkat na sjezdovkách.

2 8
možnosti

Kvalitní článek. Potřeboval bych se z Prahy někam přestěhovat, abych to do Alp neměl tak daleko. V Čechách to je čím dál horší. Nedivím se, že jim v Alpách vzrostla návštěvnost.

4 1
možnosti
Foto

Tak to mně těší, na hory sice nejezdím ale mám radost když si někdo vydělá. Alespoň nebudou chtít od státu dotovat ztrátu

0 0
možnosti

Právě že budou. Jsou za úvěrovaní až po uši.

4 0
možnosti