Rybí kari v listovém těstě

Díky listovému těstu si tento oběd můžete vzít s sebou do práce.

Obtížnost

Lehké

Vaření 60 min

Ingredience

16 PORCE +

Postup

  1. Cibule a jablka oloupeme, z jablek odstraníme jádřinec. Vše společně s okurkami nakrájíme na drobné kostičky a zpěníme na oleji na pánvi.
  2. Směs v pánvi zaprášíme nejprve kari kořením, pak moukou. Vše zalijeme vývarem a mlékem a 5 minut povaříme.
  3. Rybí maso očistíme, nakrájíme nadrobno, přidáme do pánve a podusíme. Směs dochutíme solí, pepřem a bylinkami.
  4. Listové těsto rozválíme a vykrájíme z něj větší kolečka. Okraje každého potřeme bílkem. Na kolečka rozdělíme směs z pánve a přeložíme je. Kapsičky potřeme žloutkem, posypeme sezamem a rozložíme na plech vyložený pečicím papírem. V troubě je při 180 °C pečeme asi 20 minut.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    200 KCal

    9 %

    8 %

  • Energie

    837 KJ

    9 %

    8 %

  • Sacharidy

    14,9 g

    17 %

    15 %

  • Vláknina

    1,2 g

    4 %

    4 %

  • Bílkoviny

    9,2 g

    15 %

    14 %

  • Tuky

    11,6 g

    18 %

    17 %

  • nasycené

    2,7 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Roláda z kuřete

Inspirujte se naším receptem na skvělou roládu z kuřecího masa.

Perníkový knedlík s gulášem

Perníkové knedlíky si s perfektně ochuceným gulášem dokonale notuje.

Grilovaný flank steak s omáčkou chimichurri

S naším receptem budete mistr v grilování.

Kuřecí satay s arašídovou omáčkou

Asijský pokrm z ochuceného masa ve formě špízu, který je připraven na grilu.

Grilovaná pizza

Její chuť vás přenese na dovolenou v Itálii.