Sekaná pečeně se žampiony + stepy
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Cibuli, žampiony a papriku nakrájíme najemno a osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Cibuli, žampiony a papriku nakrájíme najemno a osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Cibuli, žampiony a papriku nakrájíme najemno a osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Cibuli, žampiony a papriku nakrájíme najemno a osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Cibuli, žampiony a papriku nakrájíme najemno a osmahneme v pánvi na rozehřátém oleji.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Ochutíme solí a pepřem a vmícháme dvě vejce a nasekanou petrželku. Osmažíme a necháme vychladnout.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Ochutíme solí a pepřem a vmícháme dvě vejce a nasekanou petrželku. Osmažíme a necháme vychladnout.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem, necháme nasáknout a pak přebytečné mléko vymačkáme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem, necháme nasáknout a pak přebytečné mléko vymačkáme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Slaninu nakrájíme na kostičky.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
V míse smícháme mleté maso se slaninou, zbylým vejcem a namočenými rohlíky. Podle chuti osolíme a opepříme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
V míse smícháme mleté maso se slaninou, zbylým vejcem a namočenými rohlíky. Podle chuti osolíme a opepříme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
V míse smícháme mleté maso se slaninou, zbylým vejcem a namočenými rohlíky. Podle chuti osolíme a opepříme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Nakonec do směsi přimícháme nasekanou petrželku a ochutíme mletým kmínem, novým kořením, majoránkou a utřeným česnekem. Důkladně promícháme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Nakonec do směsi přimícháme nasekanou petrželku a ochutíme mletým kmínem, novým kořením, majoránkou a utřeným česnekem. Důkladně promícháme.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Důkladně promícháme. Pokud by byla směs příliš řídká nebo nedržela tvar, můžeme přidat strouhanku.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Na fólii položíme plátky slaniny těsně vedle sebe do tvaru obdélníka.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Na ně vytvoříme z masové směsi plát, potřeme ho houbovou nádivkou a stočíme do rolády.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Na ně vytvoříme z masové směsi plát, potřeme ho houbovou nádivkou a stočíme do rolády.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Na ně vytvoříme z masové směsi plát, potřeme ho houbovou nádivkou a stočíme do rolády.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Roládu zabalíme do alobalu, dáme do pekáčku a podlijeme vodou.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA
Pečeme při 180 °C asi 1 hodinu. Před koncem pečení odstraníme alobal a dopečeme dozlatova.
Autor: SK, Kulinární studio MAFRA