Diskuze

Plavci z Ruska a Běloruska se bez vlajky mohou vrátit do soutěží

Ruští a běloruští sportovci se při splnění přísných podmínek neutrality mohou vrátit do plaveckých soutěží, které pořádá světová federace. Vedení World Aquatics to oznámilo na svém webu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Sponzoři odejděte ze sportu kde jsou teroristi. Sportovci nenastupujte s nimi do soutěže. RuSSko plive světu do tváře.

6 0
možnosti
PK

Jsi RuSS jsi terorista. Buď budeš mit plné sítě nenávisti k válce a k Putinovi, jinak se Ti nedá věřit. A ty sítě plněné dlouhodobě. Tedy od invaze. Ale to bude jen znamenat , že o startu začneme uvažovat.

1 0
možnosti

rusáci svou agresí spoustě ukrajinských sportovců znemožnili sportovat, někteří padli, vraždí civilní obyvatelstvo. rusáci by do konce války měli být ze všech mezinárodních soutěží vyřazeni.

10 1
možnosti
LJ

Pořád si myslím, že jsme měkcí. Nikoho s ruským pasem (sportovce, umělce, podnikatele, turistu) by do civilizovaného světa neměli pustit, dokud Rusko neukončí tu svou dobyvatelskou válku.

22 1
možnosti

Strašná chyba. Už se to objevilo u jiných soutěží, kdy fanoušci spamovali streamy komentářemi typu "Z", na tribuně lidi s rašistickými symboly...

14 0
možnosti
JN

Fanoušci se holt někdy chovají jako hovada, ale to úplně nesouvisí s národností, stačí je někdy mrknout na naší ligu (nebo brazilskou, či italskou).

2 5
možnosti
JK

To fraška. Jednoznačně zákaz!

14 1
možnosti
RH

Bude ze strany ČR bojkot? Nebo Haška klepne?

2 9
možnosti
MZ

putler tahá za nitky a daří se mu.

Na sport s nacisty se dívat nebudu.

16 2
možnosti
DR

Myslíte že někoho zajímá, na co se budete dívat?

3 15
možnosti