MD

Tohle je fakt Kocourkov. Místo abychom okamžitě legalizovali alespoň domácí pěstování rozumného množství kytek, umetáme cestičky překupníkům se syntetikou.

Bravo.

JS

Ideální by byla celkové reforma regulovaného prodeje návykových látek včetně alkoholu a nikotinu, povolení regulovaného prodeje a současně zavedení "licencí", zákaz prodeje v běžných obchodech vedle ostatního zboží (speciální obchody, oddělené prostory atd), úplný zákaz reklamy, povinnost výrobců a prodejců účasti na prevenci...

PM

Ti naši konzervativní poslanci jsou ale pokrytci.

Alkohol dostanu v každé večerce, cíga taky, problémy s lakoholem a cigaretami mladistvých je obrovský, spoiusta dětí končí na záchytkách. Tyto tvrdé drogy nám přerostly přes hlavu, ale skoro nic se s tím nedělá.

Ale ukažte poslancům konopí, a dostanou osypky a chtějí zakázat pomalu i truhlíky ve kterých je pěstujete..

JN

To už snad je zakázaný ne? Pamatuju nějaký případ, kdy policie zabavila v obchodě i pěstitelské potřeby.

LO

Chapu strach z drogove turistiky.. ale obecne bych si rad treba od pana Brazdils nechal objasnit o kolik vice vozi jako zachranar lidi po poziti alkoholu (otravy, urazy, nehody) a kolik po aplikaci tehle "drog"..

Sam to nehulim, neuzivam, .. ale nebezpecne to je prave proto, ze to neni povolene.. pak to nelze kontrolovat, regulovat a danit.. a cerny trh tleska

VS

Tak drogovou turistiku tu už dávno máme, takže proč se toho obávat, když to už známe.

MS

Trochu by mě zajímalo, co s tím má opozice zase za problém. :D

PM

To je pouze opoziční trucování. Obvyklý to jev naší politiky.

KN

Crkvenjaš, proč není v návrhu aspoň jedna, nebo dvě kytky pro vlastní potřebu, aby si třeba i bába s dědkem mohla uvařit mastičku na bolavá kolena.

No jo, ona bába s dědkem málo křičí, ale ten kdo si na tom postavil výnosnou živnost, ten je asi pořádně slyšet. Podobně jako svého času jeden dědek ve stanu před vládou, ten si dupnul, někdo se připo a všechno šlo.

RM

Když nebudou bába s dědkem blbí, tak si mohou pěstovat své dvě kytičky a nikdo je řešit nebude.

A co domaci pestovani kytek pro vlastni potreby?

MK

V době, kdy tráva je dostupná na každém rohu a každý, kdo ji chce užívat si ji může lehko sehnat, je její zakazování naprosto absurdní. Viditelně to nefunguje. Tak je vhodnější to zákonem regulovat. Ovšem to ne, to by nešlo. To raději povolíme její syntetické odnože. Skvělá práce.

JN

No nejvíc mě pobavil ten poslanecký přístup k onlajn světu.

Kdo chce mít eshop, musí mít fyzickou prodejnu

RC

Neuvěřitelné. Gratuluji poslancům k opravdu rozumném postoji. Teď pokračovat s marihuanou a psychedeliky a budu mít konečně pocit, že žiju v ve 21. století.