Eva Amurri na sítích reagovala na kritiku svatebních šatů. (30. červne 2024)

Eva Amurri na sítích reagovala na kritiku svatebních šatů. (30. červne 2024) | foto: Instagram / thehappilyeva

Dcera Susan Sarandonové se podruhé vdala. Její prsa vyvolala vášně

  • 50
Herečka a blogerka Eva Amurri zřejmě netušila, jaké vášně vyvolá její svatba se šéfkuchařem Ianem Hockem. Nejde tak ani o to, koho si dcera herečky Susan Sarandonové a režiséra Franka Amurriho vzala, ale o její šaty. Na sociálních sítích se strhla debata, jestli její naditý dekolt byl vhodný.

Eva Amurri se vdávala v korzetových šatech bez ramínek značky Kim Kassas. Na jízlivé poznámky ohledně plného dekoltu v příbězích na Instagramu pak nevěsta reagovala fotkou se ženichem. „Pro každého, koho pohoršilo, že jsem si neodložila prsa... Neváhejte a udělejte si screenshot na později,“ napsala a přidala přiblížený záběr na její hruď.

Blogerka prozradila, že se na svatbě chtěla cítit sexy, ale elegantně a šaty, které zvolila, to podle ní dokonale vyvážily.

Na svatbě, která se konala ve Windrift Hall v New Yorku v Hudson Valley, bylo kolem 40 hostů včetně nevěstiny matky Susan Sarandonové a hereččina exmanžela Tima Robbinse. Do obřadu se zapojily všechny tři Eviny děti – dcera Marlowe Mae (9) a synové major James (7) a Mateo Antoni (4), které má s bývalým manželem Kylem Martinem.

Svatba byla v duchu francouzské zahradní párty. „Opravdu jsme chtěli do toho všeho soustředit naši malou rodinnou jednotku a aby v tom hrály roli děti stejně jako my. Spolupracovali jsme s naším úředníkem na vytvoření obřadu, který byl super osobní a intimní, a pak jsme se zaměřili na naši druhou životní lásku: jídlo! Vše, co jsme opravdu potřebovali, byla krásná atmosféra, naši nejbližší a vynikající party,“ řekla Eva Amurri magazínu People.

Blogerka se se šéfkuchařem zasnoubila letos v únoru po dvou letech soužití. Na Instagramu tehdy prozradila, že ji partner požádal o ruku v Paříži před Rodinovým muzeem. Novomanželé odletěli po svatbě na líbánky do Itálie.


MFF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary probíhá od 28. června do 6. července 2024.