Útočník Peter Michael Anthony Tighe (36)

Útočník Peter Michael Anthony Tighe (36) | foto: Policie v okrese Horry (USA)

Muž přišel kvůli polibku skoro o nos. Útočník ho sekl samurajským mečem

  • 6
Americká policie zadržela jednoho muže kvůli neobvyklému útoku. Šestatřicetiletý Peter Michael Anthony Tighe totiž napadl jiného muže samurajským mečem a skoro mu usekl nos. Úřady ho obvinily z napadení a ublížení na zdraví s přitěžujícími okolnostmi.

K incidentu došlo k sobotnímu ránu ve státě Jižní Karolína v oblasti Myrtle Beach. Podle policie Tighe zaútočil na muže na parkovišti poté, co ho viděl, jak líbá jemu blízkou osobu, o níž média bližší informace neuvedla. Rozzuřil se a začal kolem sebe mávat dlouhým samurajským mečem.

Při jednom ze seků muži málem odsekl téměř celý nos. Ten zůstal viset jen na kusu kůže, uvádí se v policejní zprávě. Zraněný také utrpěl řeznou ránu nad levým okem a záchranáři ho převezli k ošetření do místní nemocnice.

Tighe byl již dříve mnohokrát obviněn za ublížení na zdraví třetího stupně, poškození osobního majetku a nepovoleného vniknutí na cizí pozemek.

Tighe je nyní ve vazební věznici J. Reubena Longa v okrese Horry. Kauci soud vyčíslil 15 tisíc dolarů.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz